Navigation Content

Moje prvo bogatstvo

Moje prvo bogatstvo

The First $20 Million Is Always the Hardest

Najteže je zaraditi prvih 20 milijuna dolara. Poslije sve ide kao po loju

INFO

RedateljMick Jackson

GlumciAdam Garcia, Rosario Dawson, Jake Busey, Enrico Colantoni, Ethan Suplee, Anjul Nigam

Sažetak

Razočaran svime na što nailazi u svom poslu marketinškog stručnjaka i osjećajući se kao da je izdao oca radeći za tvrtku kojoj je na umu samo profit, Andy Kasper (Adam Garcia) daje otkaz i zapošljava se na novome radnom mjestu.

Međutim, time njegovi pravi problemi tek počinju, jer sada dobiva zadatak stvaranja prvoga holografskoga kompjutera kojem će cijena iznositi samo 99 dolara. Iako se projekt čini potpuno neostvarivim, Andy oko sebe okuplja tim uredskih otpadnika i kreće na posao.


Komedija, smještena u agresivni uredski milje utrke za napredovanjem i poslovnim uspjesima, 'Moje prvo bogatstvo' redatelja Micka Jacksona snimljena je prema romanu Poa Bronsona, koji je za veliki ekran adaptirao slavni Jon Favreau.

Film ne prestaje izazivati smijeh, i sladak i gorak, jer će u uredskim spletkama na kakve nailazi glavni junak mnogi prepoznati i vlastita iskustva. Adam Garcia simpatičan je kao glavni junak filma, a pratnju mu osiguravaju Rosario Dawson, Enrico Colantoni i Jake Busey.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...