Zadnji susret MAXtv Prve lige igra se u nedjelju navečer na Poljudu, a sastaju se Hajduk i Osijek. Hajduk je nakon sjajne i neočekivane serije na početku ove sezone u prošlom kolu ipak posustao - na Maksimiru su poraženi od Lokomotive. Prema riječima trenera Hajduka, Miše Krstičevića, porazu je kumovao umor - Bili su odigrali osam utakmica u zadnjih par tjedana - neke u Prvoj ligi, a neke u kvalifikacijama za Europsku ligu. Krstičević se posebno obrušio na činjenicu da su neki od njegovih glavnih igrača bili angažirani za nevažnu utakmicu mlade reprezentacije protiv Gruzije - Hajdukovi igrači odazvali su se pozivu i putovali za Gruziju, dok su neki mladi reprezenativci Lokomotive fingirali ozljede pa nisu putovali na rub Azije, da bi par dana poslije letjeli terenom protiv Hajduka na Maksimiru... Bilo kako bilo, Hajduk je izgubio prvi prvenstveni susret ove sezone i sad mora pobjedom protiv Osijeka vratiti dobro raspoloženje u svlačionicu - na tribinama će i onako biti veselo...

Osijekov start ove sezone iznenadio je i najveće optimiste u najvećem gradu Slavonije - u Gradskom Vrtu nikad nije nedostajalo talenta, no nedostaje financija, dobre organizacije i ambicija. Trener Osijeka Mršić je početkom ove sezone izjavio da njegovoj momčadi nedostaje prave kvalitete - ili je Mršić 'pilio naopako' ili su ga igrači odlučili demantirati, jer nakon pet odigranih kola Osijek ima dvije pobjede i tri remija uz samo jedan primljeni gol, što je vrlo dobar učinak. Istini za volju, Osijek još nije igrao protiv najjačih klubova Prve lige - Dinama, Hajduka, Splita i Slavena - pa će upravo suret na Poljudu biti pravi test vrijednosti Osječana ove sezone.

Mogu li se Krstičevićevi 'komandosi' rekuperirati i vratiti pobjedama već u susretu protiv Osijeka ili će slavonska obrana izdržati nalete Bilih, pogledajte na kanalu Arena 1 te putem MAXtv To Go usluge.