U petak navečer igra se prva utakmica 4. kola MAXtv Prve lige, u Zaprešiću se sastaju Inter i Osijek. Pred početak sezone, poznavatelji domaćeg nogometa su ova dva kluba svrstavali u donju polovinu tablice i prognozirali im borbu za ostanak u ligi. Nakon tri odigrana kola takve prognoze čine se tek polovično točnima - Inter je u tri susreta uzeo samo dva boda, dok je Osijek osvojio čak pet bodova nakon domaće pobjede i dva gostujuća remija. Domaćem sastavu treba pobjeda u ovom susretu, a do nje bi i mogli doći jer Osijek nije toliko bolji od Intera kao što to rezultati sugeriraju...

U sastavu Osijeka ima određene kvalitete - u okolici najvećeg slavonskog grada ima stotine malih lokalnih klubova koji talentom napajaju Gradski Vrt, no njihova najveća kvaliteta u ovome trenutku je trener Stanko Mršić. Mršić je vrlo iskusan trener koji zna dobro procijeniti igrača, a u taktičkom smislu preferira nešto zatvoreniji nogomet - ili ga na to tjera raspoloživi izbor igrača... Nakon tri odigrane utakmice Osijek ima gol razliku od 1-0 i 5 osvojenih bodova - što potvrđuje tvrdnje o defanzivnom Mršiću, no i sugerira da je Osijek u dosadašnjem dijelu prvenstva imao i sreće.

Inter je na početku prvenstva šokirao Maksimir iščupavši bod Dinamu, no u narednom kolu je pao na svom terenu od Lokomotive, a u prošlom kolu Inter je uzeo bod u Vinkovcima protiv slabe Cibalije. Čini se da je momčad iz Zaprešića uvježbala igru u gostima, no da ima problema kad se mora postaviti kao domaćin, odnosno ofanzivno. Susret protiv Osijeka bit će u tom smislu zahtjevan za igrače Borimira Perkovića jer Osječani znaju igrati obranu.

Može li Inter do prvih bodova i hoće li Osijek u četvrtom kolu primiti prvi gol pogledajte na kanalu Arena 2 te putem PPV i MAXtv To Go usluga.