Prije tjedan dana Hajduk je na Poljudu ugostio veliki Inter iz Milana u prvom susretu trećega kola kvalifikacija za ulazak u Europsku ligu - iako su se mnogi nadali da bi Hajdukova mladost mogla napraviti pozitivan rezultat, iskusni rutineri iz Milana bez prevelike muke riješili u Splićane s 3-0 i tako već u prvom susretu praktički riješili pitanje prolaska. Dan poslije poljudskog spektakla mediji su više pisali o atmosferi na stadionu nego o igri i to je zaista bio ispravan diskurs - neke dobre igre nije ni bilo, no zato je navijanje bilo na najvišem svjetskom nivou; da se kojim slučajem ocjenjuje navijanje, Hajduk odnosno njegovi navijači, borili bi se za naslov svjetskoga prvaka...

Tjedan dana poslije Hajduk gostuje na legendarnom stadionu Giuseppe Meazza, tj. na San Siru u susretu u kojem više ni ne može puno izgubiti - osim ako mu se ne dogodi rezultatska katastrofa. Za mlade igrače Hajduka to će biti veliki događaj, no nadajmo se da će u bliskoj budućnosti takve i slične utakmice postati njihova rutina... Talentirana Hajdukova momčad ima potencijala, no najviše joj nedostaje iskustva pa će susretima protiv Intera u tom smislu profitirati.

Prema nekim informacijama Torcida sprema desant na Milano - navodno ni 4 tisuće karata koje je Inter osigurao za navijače Hajduka neće biti dovoljno pa bi se moglo dogoditi da se na Meazzi čuje samo navijanje Hajdukovih navijača... Najveći poklon vjernim navijačima bio bi kakav povoljan rezultat ili eventualno postignut gol, a ako se takvo što i dogodi gorjet će Meazza!!

Kako će se 'Bili tići' suprotstaviti iskusnim milanskim rutinerima pogledajte na kanalu HTV 2.