Navigation Content

Ljubav i ples

Ljubav i ples

Love'n'dancing

Mlada nastavnica zaljubi se u gluhog, ali talentiranog plesača

INFO

RedateljRobert Iscove

GlumciAmy Smart, Tom Malloy, Billy Zane, Nicola Royston, Caroline Rhea, Leila Arcieri

Sažetak

Jake (Tom Malloy), bivši šampion u swingu, oglušio je kad je imao šesnaest godina. Kako je bio daroviti plesač, odlučio se baviti plesom, jer je želio da ga ljudi zapažaju zbog onoga što on želi pokazati, a ne zbog toga što je gluh.

Njegova plesna partnerica Corinne (Nicola Royston), s kojom je osvojio prvenstvo u 'Swingu Zapadne obale' bila je i njegova zaručnica, sve dok nije otkrio kako ga vara s drugima. Jake se prestao baviti plesanjem, najviše zbog toga što više nije imao partnericu, i bavi se koreografijom te motivacijskim govorima.

Na jednom od motivacijskih govora u osnovnoj školi upozna mladu nastavnicu Jessicu (Amy Smart). Jessica ga nakon predavanja zamoli da njoj i njezinom zaručniku Kentu (Billy Zane) daje satove plesa, jer planiraju skoro vjenčanje.

No, Kent, mladi i poduzetan čovjek, nema vremena za ples, a čini se ni za Jessicu. Jessica na sate plesa odlazi sama..

Scenarij za film napisao je svestrani plesač, glumac, producent i pisac Tom Malloy, poznat po gorljivom i nadahnutom pristupu filmskim projektima i često dirljivim pričama koje imaju izvrstan prijem kod publike. Mnoge od svojih projekata realizirao je u vlastitoj producentskoj kući, Trick Candle Productions, a također je i autor knjige 'Novi pristup u financiranju igranih filmova', kojoj izlazi i drugo izdanje.

Osim filmskih poslova, Malloy se, poput Jakea u ovom filmu, natjecao u vrsti hip-hopa, poznatoj kao swing sa Zapadne obale, a u stvarnom životu radi i kao motivacijski predavač. Film 'Love n' Dancing' zabavna je i dirljiva romantična priča o pravoj ljubavi i o tome kako čovjek može svladati sve prepreke ako to zaista želi, uz niz doista izvrsnih plesnih sekvenci.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...