Navigation Content

Podla prijevara

Podla prijevara

Dirty Little Trick

Pokupivši mladu, lijepu autostopisticu Saru, Michael Anderson se zatekne u najgoroj mogućoj noćnoj mori. Ono što slijedi naelektriziran je, seksom nabijen akcijski triler, gdje ništa nije kao što se čini

INFO

RedateljBrian Skiba

GlumciDean Cain, Christie Burson, Michael Madsen, Jessica Duffy, Brian Ronalds

Sažetak

Vozeći se kroz pustinju, prostodušni neženja Michael (Dean Cain) ugleda predivnu mladu autostopisticu Saru (Christie Burson). Michael i ne sluti da će ga ova divljakinja uvesti u nastranu igru ubojstva, novca i seksa.

Osjećajući obvezu da pomogne bespomoćnoj Sari, Michael nudi prijevoz do grada senzualnoj autostopistici. Za vrijeme vožnje Sarah kaže Michaelu da ju je njezin nasilni dečko napustio i ostavio bez sredstava. Bez novca i prenoćišta, Michael je poziva da prenoći kod njega. Kasnije iste noći Sarah zavodljivo namami Michaela u svoj krevet.

Iduće jutro Michael odvede Saru do obližnje autobusne postaje vjerujući da je više neće vidjeti. No, kad se vrati kući, dočeka ga policija s optužbom za ubojstvo. Michael će ubrzo otkriti zašto se ne uzimaju autostopisti.

Michaelove nevolje tek su počele i tada ga počne progoniti lokalni mafijaški gazda Vito (Michael Madsen), koji želi svojih 200.000 $ za koje vjeruje da ih je Michael uzeo iz njegova trezora. Michael shvaća da mu je Sarah sve smjestila te da je uhvaćen u složenoj igri mačke i miša.

Stvari postaju još gore kad Vito otme njegovu sestru i javi Michaelu da ima 24 sata da pronađe Saru i vrati novac ili će mu sestra završiti kao još jedan leš u pustinji. Ono što slijedi naelektriziran je, seksom nabijen akcijski triler, gdje ništa nije kao što se čini.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...