Navigation Content

Pustolovina s jaguarom

Pustolovina s jaguarom

Jaguar Adventure

Nigel Marven ispunit će svoj dječački san da susretne jaguara u divljini!

INFO

Sažetak

Nigel Marven prati jaguare u brazilskom Pantanalu, močvarnom području površine Velike Britanije. Te veličanstvene životinje su ugrožene, sve ih je manje zbog ekspanzije stočnih rančeva i pravi je podvig susresti ih u njihovim prirodnim staništima.

Nigel se nada da je pogodio idealan period – završava se sušna sezona i nadolaze kiše. Jaguari bi se trebali početi okupljati oko pojilišta, gdje ih Nigel vreba, a usput upoznaje i razna druga močvarna stvorenja. Naš domaćin nema puno vremena, u najvećoj močvari na svijetu bit će samo četiri tjedna i nada se da će pronaći jaguare.

Zajedno s pomoćnicima kampirat će duž obale rijeke i čekati veliku mačku poznatu po tome što je rijetko viđaju. Upornost će mu se na kraju isplatiti. Susret sa jaguarom je spektakularan. Mnogi se iz Pantanala vraćaju bez da su snimili i sekundu materijala, dok je Nigel jednog uspio pratiti čitavo popodne.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...