Zadnji susret dalekoistočne turneje engleski prvak Manchester City odigrat će protiv selekcije Malezije, otočke zemlje indonezijskog arhipelaga. Malezija je jedna od najslabijih svjetskih selekcija - trenutno su 157. na ljestvici FIFA-e, pa će Mancini protiv njih moći isprobati razne taktičke varijante bez straha od rezultatskog neuspjeha.

Man City nije baš aktivan u ljetnom prijelaznom roku - u rubrici novopristiglih igrača nema još ni jednog imena, a neki igrači više neće nositi dres Man Cityja  - vječito ozlijeđeni Hargreaves dobio je papire, Wayne Bridge je prešao u Brighton, a nekoliko mladaca otišlo je na posudbe. Kad se pogleda sastav Cityja može se reći da njima ni ne trebaju neka luda pojačanja; tek možda jedan kvalitetan veznjak i to je to. Isto tako može se reći da City ima suficit napadača, a u tom smislu pričalo se o transferu sjajnog bosanskog napadača Edina Džeke - tko ga kupi, profitirat će...

Do početka sezone Man City će odigrati još niz prijateljskih susreta, a kako će zaključiti azijsku turneju, pogledajte na kanalu SportKlub.