Navigation Content

Pauci napadaju

Pauci napadaju

Eight Legged Freaks

Stanovnici ruralnog rudarskog grada otkriju da je zlosretno izlijevanje kemikalija preko noći izazvalo mutaciju pauka do veličine terenaca. A pauci su gladni!

INFO

RedateljEllory Elkayem

GlumciDavid Arquette, Kari Wuhrer, Scott Terra, Scarlett Johansson, Doug E. Doug

Sažetak

Što dobivate kad križate toksični otpad s egzotičnim paucima? Budete pojedeni. Kao što svaki obožavatelj klasičnih hororaca zna, uz prave okolnosti i kemijski podražaj pauci će narasti golemi i poharati čovječanstvo.

U filmu 'Pauci napadaju' stanovnici ruralnog rudarskog gradića otkriju da je zlosretno izlijevanje kemikalija preko noći izazvalo mutaciju majušnih pauka do veličine terenaca. A pauci su gladni!

Kada se oglasi alarm za uzbunu, rudarski inženjer Chris McCormack i šerif Sam (Samantha) Parker moraju mobilizirati šarenu skupinu građana, među kojima su i šerifov mladi sin Mike i kći Ashley te paranoičan radiospiker Harlan, da povedu borbu protiv krvožednih osmeronožnih zvijeri.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...