Navigation Content

Veliki brodolomi Jadrana

Veliki brodolomi Jadrana

Veliki brodolomi Jadrana

Dokumentarna serija o legendarnim jadranskim brodovima i nesrećama koje su doživjeli

INFO

Sažetak

'Veliki brodolomi Jadrana' dokumentarna je serija u šest epizoda o najpoznatijim nesrećama i brodolomima na hrvatskom dijelu Jadrana. Serija na atraktivan način prikazuje podvodnu hrvatsku kulturnu baštinu.

Priče poput legende o Viškoj bitki, najvećoj pomorskoj tragediji 'Jadranskom Titaniku' Baronu Gautschu, potapanju poznatoga ratnog broda Szent Istvana, borbama njemačkih i britanskih brodova tijekom Drugog svjetskog rata prikazane su atraktivnim snimkama, izjavama preživjelih aktera i svjedoka događaja, povijesnim dokumentima i zapisima, te očima ekipe ronilaca, povjesničara i arheologa koji su kao članovi ekspedicije obišli 20-ak lokaliteta na Jadranu.

'Veliki brodolomi Jadrana' je uzbudljiv serijal koji spaja mitove i legende Jadranskog mora, povijest i prekrasno podmorje. Serija donosi i ekskluzivne snimke poput onih tijekom potrage za mjestom legendarne Viške bitke.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...