Kad je radijska urednica Becka Sharp (Julianne Phillips) ostala bez voditelja emisije 'Priznanja', angažirala je jedinu zamjenu koja joj se ponudila, posve nepoznatoga Johna Franyeja (Mark Harmon).

No, već prva emisija pokazala je kako je John iznimno senzibilan i poticajan onima koji žele priznati neku svoju tajnu, tim više što emisiju počinje vlastitim priznanjem, nečim što je učinio kao dijete.

Jedne večeri javi se maskirani muški glas koji se predstavi kao Donald i prizna kako je ubio djevojku koju je volio. Policija lako poveže anonimno priznanje s neriješenim ubojstvom mlade žene koje se dogodilo pet godina ranije. Prisiljavaju Johna i njegovu urednicu da se ubuduće svi razgovori prate, kako bi se lociralo mjesto poziva, no John to odbija.

Iste večeri javlja se i djevojka, Laura (Sarah Trigger), koja bi se željela povjeriti, ali odustaje. Dočeka Johna pred postajom i počinju se družiti i zbližavati. Donald ga počinje sve češće zvati, ali John i dalje odbija policijsko praćenje poziva, sve dok ga ubojica ne počne nazivati na privatni broj i prijetiti da će ubiti Lauru...


Ova napeta psihološko-kriminalistička drama snimljena je prema izvrsnom scenariju, a uz dobru priču, odličan zaplet i neočekivan, ali posve utemeljen obrat, posebno treba istaknuti troje glavnih glumaca, prije svega M. Harmona, kojemu je ovo jedna od najboljih uloga u karijeri, zatim J. Phillips i S. Trigger.