Navigation Content

Ostani mrtav

Ostani mrtav

Stay

Postoji mjesto na kojem se ne ostaje

INFO

Redatelj Marc Forster

Glumci Ewan McGregor, Naomi Watts, Ryan Gosling, Kate Burton, Elizabeth Reaser, Bob Hoskins, Janeane Garofalo, BD Wong

Sažetak

Sam Foster (Ewan McGregor) je psihijatar koji živi sa svojom djevojkom, bivšom pacijenticom Lilom Culpepper (Naomi Watts). Njegov novi pacijent, Henry Letham (Ryan Gosling), problematični je mladić koji najavi samoubojstvo na svoj dvadeset prvi rođendan.

Sam njegovu prijetnju shvati ozbiljno i pokušava ga pronaći. Uspije uspostaviti kontakt s njegovim najbližima, prijateljima i poznanicima - majkom (Kate Burton), čovjekom koji tvrdi da je njegov otac, (Bob Hoskins), konobaricom (Elizabeth Reaser) koja ga je redovno služila u njegovom omiljenom kafiću, te bivšom terapeutkinjom (Janeane Garofalo).


U rukama, sada već možemo reći slavnog redatelja, Marca Forstera (‘Quantum of Solace’, ‘Monster’s Ball’, ‘Finding Neverland’, ‘Stranger than Fiction’) snimljena je izvrsna psihološka drama o psihijatru, kojeg je sjajno upriličila mlada britanska zvijezda Ewan McGregor, koji u potrazi za odgovorima o pacijentu dozna više o sebi nego što je očekivao, dok ulazi u međusvijet u kojem linija koja odvaja stvarnost i maštu nestaje, a putovi živih i mrtvih se isprepleću.

U ulozi Samove supruge je predivna Naomi Watts, dok pacijenta glumi Ryan Gosling, kojeg je zanimljivo vidjeti dok još nije postao velika zvijezda zahvaljujući 'Blue Valentine’, 'Drive’ i 'The Ides of March’. Sporedne uloge su jednako impresivne - kultni Bob Hoskins, Janeane Garofalo i Elizabeth Reaser.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...