Navigation Content

Predsjednički avion

Predsjednički avion

On Board: Air Force One

Putovanje u najsigurnijem avionu na svijetu, jednom od simbola Amerike, u kojem u zraku boravi američki predsjednik

INFO

Sažetak

Air Force One - avion koji prevozi američke predsjednike, nacionalni simbol i najsigurnija letjelica na svijetu. U ovom dokumentarcu imat ćemo priliku, u toj specijalno modificiranoj verziji Boeinga 747, putovati s predsjedničkim timom Baracka Obame u epohi globalne neizvjesnosti i nesigurnosti nakon terorističkih napada od 11. rujna 2001.

U svakom kutu u avionu su članovi posade, čiji je zadatak sigurno prebaciti predsjednika s jednog na drugi kraj Amerike. Sedam godina nakon 'crnog utorka' koji je promijenio svijet, u tijeku su pripreme za diplomatsku misiju ogromnog značenja: osmodnevni obilazak šest zemalja Bliskog Istoka. Po stupnju logističke složenosti, samo je nenajavljena posjeta Georga Busha Bagdadu na Dan zahvalnosti 2003. bila usporediva.

Sada svaki član tima, od inženjera i radnika na održavanju, do posade i predsjedničke sigurnosti, mora biti spreman za putovanje koje će biti sve samo ne tajno, na kojem će se predsjednik sastajati sa stranim liderima u srcu Svete Zemlje.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...