Navigation Content

Popravak štete

Popravak štete

Damage Control

Proslavljeni glumac Russell Crowe voditelj je emisije o sportašima koji u potrazi za slavom izlažu svoja tijela nadljudskim naporima. Što se dogodi kada dođe do ozljede?

INFO

Sažetak

Ozljeda je najveći strah svakog profesionalnog sportaša, trenutak kada se mukotrpnim radom zaslužena karijera raspada na komadiće. Od trenutka kada dođe do 'štete', prava mala vojska doktora, kirurga i fizioterapeuta kreće u akciju.

Ovo je emisija o istinitim životnim pričama o ozljedama, operacijama, oporavku i, za malobrojne sretnike, povratku na stare staze slave. Stalni pritisak na sportaše da pružaju vrhunske rezultate uzima svoj danak. Tijela pucaju kao da su od porculana. Svaki ozlijeđeni natjecatelj ima svoju priču – šok zbog povrede, bolna operacija, mukotrpna rehabilitacija i uzbudljiv povratak na elitno plaćeni posao vrhunskog sportaša.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...