Navigation Content

Lov na divovsku lignju

Lov na divovsku lignju

Hunt for the Giant Squid

Uz pomoć najmodernijih kamera pratite pokušaje pronalaženja nedostižnog morskog diva

INFO

Sažetak

Već stoljećima, mornari su pokušavali ispričati stravične priče o divljim podvodnim čudovištima. Danas, uz pomoć moderne tehnologije istraživačka ekipa se nada da će uspjeti uhvatiti pogled na ovo ultimativno čudovište od 12 metara dužine i 200 kilograma težine.

Vrebajući oko 500 metara ispod površine mora, ova krakata stvorenja su zaista neuhvatljiva i gotovo nemoguća za snimiti. Nikad ni nisu snimljena slobodna u svojem vlastitom svijetu. Ekipa istraživača s britanskim snimateljem i vođom ekspedicije Martinom Dohrnom nadaju se da će im to poći od ruke.

Opremljeni kamerama za noćno snimanje i po mjeri izrađenom potrebnom opremom, njihova misija vodi ih na obalu Azorskih otoka. Kako kamera uranja u dubinu, zapanjujući niz znatiželjnih stvorenja počinje viriti iz tame. Bi li jedno od tih stvorenja mogla biti divovska lignja?

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...