Iako je Europsko nogometno prvenstvo netom završeno, još nije vrijeme da se do jeseni oprostimo od reprezentativnog nogometa. Na sjeveru Europe u Estoniji u utorak počinje Europsko nogometno prventvo U-19 selekcija na kojem sudjeluje osam momčadi podijeljenih u dvije skupine od po četiri reprezentacije. Skupinu A čine Španjolska, Portugal, Grčka i domaćin Estonija, a skupinu B čine Francuska, Srbija, Engleska i Hrvatska.

Skupina B je definitivno teža od skupine A, prije svega zbog toga što u njoj igra Estonija koja je u završni turnir ušla zbog domaćinstva, a ne kroz teške kvalifikacije kao ostale momčadi. U prvom kolu skupine B sastaju se Francuska i Srbija te Engleska i Hrvatska. Mladi Francuzi su u ulozi favorita u susretu protiv Srbije - gotovo svi od reda igraju u jakim francuskim prvoligašima, a poneki poput njihovog kapetana Paula Pogbe već nastupaju na najvišem nivou - Pogba igra za Manchester United, a ove sezone je sakupio lijep broj utakmica u prvom satavu; nastupao je i u europskoj ligi pa se može reći da ga Sir Alex priprema za velike stvari...

Mladi reprezentativci Srbije velika su nepoznanica jer gotovo svi nastupaju u lokalnoj ligi, no budući da su se plasirali na završni turnir, talenta i kvalitete im sigurno ne nedostaje.

Može li Pogba povesti Francuze do pobijede pogledajte na kanalu Eurosport.