Navigation Content

Dolina vukova

Dolina vukova

Valley of the Wolves

Vukovi Yellowstonea učinit će sve kako bi obranili svoj komadić raja. Koiko daleko biste vi otišli?

INFO

Sažetak

Zamislite svijet koji ima sve što ste oduvijek željeli. Visoke padine, dobro drvo za zaštitu i mnogo jazbina. Vodu. Vaša vlastita krda za lov i otvoreni prostor koji vam treba za trčanje. Koliko daleko biste otišli kako bi obranili sve to?

Vukovi Druid Peaka već dugo vladaju sjeveroistočnim dijelom Yellowstonea, no njihova snaga sve više slabi. Stari vođe čopora više ne mogu braniti teritorij od pridošlica. No, novopridošlim vukovima ovo neće biti sigurno utočište. Doživjet će neobičnu i strašnu sudbinu, dok vukovi Druida, iako u izgnanstvu, grade i sakupljaju nove snage u svoj čopor kako bi se mogli vratiti na svoj teritorij.

Na ovom prekrasnom, ali opasnom mjestu postoji i darežljivost i okrutnost, lojalnost i progonstvo, trijumf i smrt. Ovo je priča o bitkama za savršenu dolinu i visoku cijenu koju će vukovi platiti za komadić raja.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...