Navigation Content

Bolji život

Bolji život

A Better Life

Redatelj Chris Weitz vješto prikazuje borbu imigranata u njihovoj potrazi za američkim snom

INFO

RedateljChris Weitz

GlumciDemián Bichir, José Julián, Dolores Heredia, Joaquín Cosio, Carlos Linares, Gabriel Chavarria

Sažetak

Dirljiva drama o ilegalnom doseljeniku, marljivom samohranom ocu Carlosu Galindu (Demián Bichir), koji se bori kako bi svom sinu tinejdžeru pružio bolji život radeći kao vrtlar u L. A.-u.

Odlučan u namjeri da se odseli iz grada kako bi sina udaljio od uličnih bandi i upisao u pristojnu školu, požrtvovni otac nabavi kamion s pomoću kojega bolje zarađuje jer može preuzeti više vrtlarskih poslova.

No, s agentima za imigraciju koji vrebaju na svakom uglu i opasnim gangsterima koji pokušavaju odvući njegova sina u kriminal, život u tom nepomirljivom gradu svakodnevna je borba u strahu od deportacije.

Redatelj Chris Weitz majstorski je prikazao snažnu, emotivnu i u konačnici pozitivnu herojsku borbu doseljenika u potrazi za američkim snom.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...