Navigation Content

Game Changers

Game Changers

Game Changers

Saznajte kako obični ljudi pretvaraju svoje ideje u djela i mijenjaju budućnost...

INFO

Sažetak

Pogledajte izbliza nove svjetske inovacije i upoznajte najbolje, najpametnije i najluđe znanstvenike koji revolucioniraju svijet svojim najnovijim idejama i  izmišljotinama.

Uz domaćina serije Andrewa Anthonya usredotočite se na obične ljude koji su izmislili nešto što bi moglo imati nevjerojatan utjecaj na svakodnevni život. Od čovjeka koji je izmislio novi sustav vida koji omogućava vojnicima da ciljaju i pucaju oko ugla kuće preko dvoje najboljih prijatelja koji su izumili bioničke noge pa do dvojice kolega sa fakulteta koji koji su razvili novi tip obnovljivog biodizela.

Saznajte odakle dolazi njihova strast i motivacija za znanstvenim inovacijama te kako su privukli sponzore koji su financirali provedbu njihovih ideja u djelo.

 

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...