Navigation Content

Misterij kojota

Misterij kojota

Attack in the Wild: Coyote Mystery

Listopad 2009.godine. Talentirana mlada pjevačica, Taylor Mitchell, ubijena je dok je sama šetala kanadskim nacionalnim parkom. Ubili su je kojoti

INFO

Sažetak

Ova dirljiva dokumentarna serija istražuje tragičnu priču talentirane pjevačice Taylor Mitchell. To je bio prvi fatalni napad kojota na odraslog čovjeka ikad zabilježen te je šokirao, ne samo lokalnu zajednicu, već i stručnjake za kojote.

Obično strašljivi u blizini čovjeka, kojoti se ne smatraju opasnima za ljudsku zajednicu. No, ovaj napad dovest će takav stav u pitanje. Jesu li ovi kojoti iznimka koja potvrđuje pravilo ili su to zapravo vješti predatori koji počinju mijenjati svoju prirodu i način na koji nas vide? Gube li strah od ljudi?

Kojoti pripadaju najprilagodljivijim životinjama Sjeverne Amerike koje mogu pojesti gotovo sve i preživjeti u ekstremnim uvjetima, od pustinje do tundre. U zadnje vrijeme, njihov broj je počeo rasti oko urbanih centara diljem kontinenta jer, koristeći svoju iznimnu prilagodljivost, mogu se lako uklopiti u ljudsko stanište.

Znanstvenici, rendžeri i istraumatizirana zajednica rade zajedno kako bi odgonetnuli kako i zašto se dogodila ova tragedija. Ulazeći u trag Taylorinim posljednjim koracima, govorit ćemo s planinarima koji su zadnji vidjeli Taylor, sa službenicima koji su odgovorili na poziv i došli na mjesto nesreće, a onda ćemo putovati kako bismo upoznali eksperte koji bi mogli imati rješenje ove misterije.

Ovaj film istražuje kako ljudi i kojoti mogu zajedno egzistirati, a u čast Taylor Mitchell koristi se njezina muzika u filmu. 

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...