Navigation Content

Čovjek koji je premalo znao

Čovjek koji je premalo znao

The Man Who Knew Too Little

Nemojte ga precijeniti

INFO

RedateljJon Amiel

Glumci Bill Murray, Peter Gallagher, Joanne Whalley-Kilmer, Alfred Molina, Richard Wilson, John Standing, Simon Chandler

Sažetak

Wallace Ritchie (Bill Murray) odlazi iz Iowe u London proslaviti svoj rođendan s mlađim i imućnim bratom Jamesom (Peter Gallagher). U grad na Temzi stiže istu večer kad James planira otići na proslavu u čast važnog klijenta, koji će, James se nada, privući milijune funta od jedne investicijske njemačke tvrtke.

Pošto želi držati Wallacea što dalje od tuluma, James mu daje kartu za interaktivnu predstavu 'Kazališta života'. Predstava, čiji prizori se odvijaju na mjestima iz stvarnog života, a ne sceni, zahtijeva od posjetitelja da postanu sudionici te preuzmu glumačke zadatke.

Predstava započinje tako da Wallace prima telefonski poziv, koji igrom slučaja nije bio upućen od kazališne trupe, već od naručitelja, koji Wallacea drži za pravog profesionalnog ubojicu.


'Čovjek koji je premalo znao' odlična je špijunska komedija zamjene identiteta. Glavnu ulogu tumači, i u njoj briljira, Bill Murray, čiji će nastup mnogi proglasiti jednim od najboljih u njegovoj blistavoj karijeri. To je glumac koji nas ne prestaje zabavljati još od sredine sedamdesetih kada smo ga prvi put mogli gledati u 'Saturday Night Liveu'.

Jednom od najcjenjenijih komičara današnjice u filmu društvo pravi prekrasna i sjajna britanska glumica Joanne Whalley, koju većina prepoznaje kao 'egzotičnu plesačicu', u 'Skandalu', snimljenom prema istinitoj priči tj. Profumo aferi, koja je sredinom 60-tih uzrokovala politički skandal u konzervativnoj britanskoj stranci. U ostalim ulogama pojavljuju se Peter Gallagher i Alfred Molina.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...