Navigation Content

Policajac s Beverly Hillsa 3

Policajac s Beverly Hillsa 3

Beverly Hills Cop III

Pripremite se za najluđu vožnju u zabavnom parku!

INFO

RedateljJohn Landis

Glumci Eddie Murphy, Jon Tenney, Joey Travolta, Eugene Collier, Jimmy Ortega, Ousaun Elam, Ray Lykins, Tim Gilbert

Sažetak

Za vrijeme policijske akcije u razmjeni vatre, inspektor Douglas Todd (Gilbert Hill) pogiba. Prije nego što izdahne, Todd zatraži Axela Foleyja (Eddie Murphy) da pronađe osobu koja ga je smrtno ranila.

Axela trag vodi do Wonder parka. U zabavnom parku, zajedno sa starim partnerom Rosewoodom (Judge Reinhold) i novim Flintom (Hector Elizondo), Foley susreće šefa osiguranja Ellisa De Walda (Timothy Carhart), kojeg prepoznaje kao Toddova ubojicu.

No Flint odbija vjerovati u Foleyjeve optužbe jer mu je šef osiguranja dobar prijatelj. No ono što Flint ne zna je da De Waldu zabavni park služi samo kao paravan za zločinačke planove.


Treći dio trilogije o policajcu s Beverly Hillsa koji vrišti, blebeće, ali i efikasno sređuje negativce, povjeren je iskusnom redatelju komedija Johnu Landisu koji je u potpunosti znao iskoristiti Murphyjev komičarski talent i isporučiti vrtoglavu avantur početu 1984.

Proslavivši se 80-ih ulogom Axela Foleyja, Murphy se još jednom (prema zadnjim informacija, ne i posljednji put, jer je četvrti dio u pripremi) vratio ulozi koja mu je donijela slavu i još nas jednom pošteno nasmijao!

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...