Navigation Content
Hrabri Pero

Valiant

Upoznajte heroje Pero kategorije!

INFO

RedateljGary Chapman

GlumciMario Mirković, Filip Juričić, Hrvoje Kečkeš, Renata Sabljak

Sažetak

Drugi je svjetski rat. Golub Pero (Mario Mirković) se, unatoč protivljenju svoje majke, odluči prijaviti na vojnu akademiju za goluba pismonošu te učiniti što može za svoju zemlju u ratu. Pero mašta kako će jednog dana biti poput svog heroja Mrge ne sluteći da će mu se prilika za dokazivanje pružiti prije nego što je mislio.

Uz strogu prismotru narednika zračnih snaga, Pero i njegov novi prijatelj Glista (Filip Juričić) trebali su proći obuku u trajanju od šest tjedana, no kada jednog od njegovih starijh vojnih kolega zarobe njemački sokoli, Pero i njegovi prijatelji – Glista, Tvrtko (Bojan Navojec), Trtica (Hrvoje Kečkeš) i medicinska sestra (Renata Sabljak) kreću u akciju jer komunikacija mora biti uspostavljena za veliku ratnu operaciju koja se odigrava u Francuskoj.


U produkciji jednog od najvećih svjetskih animiranih studija - Disneya, Vanguard Animation produkcijske kuće te britanskog Ealing studija nastao je neodoljivi avanturistički animirani film koji najmlađima preko ptičjeg svijeta približava zbivanja Drugog svjetskog rata.

Djeca će moći razlučiti dobre od zlih sudionika ratnih zbivanja, ali i uživati u duhovitim dosjetkama, koje u originalnoj verziji izvode najveći britanski komičari - Ricky Gervais, Hugh Laurie, John Cleesse i Rik Mayall, dok će malim Hrvatima doživljaje i šale prenijeti glasovi Maria Mirkovića, Filipa Juričića, Bojana Navojca, Siniše Popovića, Jasne Bilušić, Zrinke Cvitešić, Jasne Palić-Picukarić, Hrvoja Kečkeša, Renate Sabljak i Pere Juričića.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...