Navigation Content

Novalja: MIK - Melodije Istre i Kvarnera

Novalja: MIK - Melodije Istre i Kvarnera

Novalja: MIK - Melodije Istre i Kvarnera

Putujući festival MIK ima najdužu festivalsku tradiciju u nas

INFO

Sažetak

Melodije Istre i Kvarnera ili popularnije Festival MIK jedan je od festivala s najdužom tradicijom u nas. Održava se krajem lipnja i jedini je putujući festival. Ove godine gostuje u 7 gradova i općina zapadne Hrvatske, koje se nalaze u 3 županije. Pjesme su pretežno pisane na čakavici Istre i Kvarnera, i sasvim sigurno je festival kontinuiranog uspjeha i kvalitete.

Grad Novalja i ove godine je glazbena luka u kojoj će MIK održati svoju završnu večer, čiju snimku večeras i prikazujemo.

I ove godine MIK predstavlja 20 novih pjesama u izvedbi popularnih pjevača s naše glazbene estrade. Među ostalim to su: Kićo Slabinac, Giuliano, Damir Kedžo, Vesna Nežić Ružić, Gina Picinić, Katja Budimčić, Joso Butorac, klapa 'Sol' i grupa 'Trend'.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...