Navigation Content

U potjeri za zavodnikom

U potjeri za zavodnikom

Chasing Papi

Tri žene u tri grada prouzročit će nevolju tri puta većih razmjera kad se udruže i krenu u potjeru za zavodnikom!

INFO

RedateljLinda Mendoza

GlumciEduardo Verástegui, Roselyn Sanchez, Sofía Vergara, Jaci Velasquez, Lisa Vidal, Freddy Rodríguez

Sažetak

Cici (Sofiá Vergara) je prpošna konobarica iz Miamija, Lorena (Roselyn Sanchez) je intelektualka i odvjetnica iz Chicaga, a Patricia (Jaci Velasquez) bogata i razmažena nasljednica iz New Yorka.

Njih se tri uopće ne poznaju te se kreću u dijametralno suprotnim krugovima, ali jednoga dana slučajno doznaju kako imaju mnogo toga zajedničkog - istog dečka! Biznismen koji radi u kozmetičkoj industriji Thomas Fuentes (Eduardo Verástegui) uspijevao ih je godinama držati u zabludi da su mu jedine, stoga povrijeđene djevojke kreću u Los Angeles kako bi ga naučile pameti.


Prvi pokušaj uglednog studija Fox da snimi film orijentiran isključivo prema latinoameričkoj publici, 'U potjeri za zavodnikom' u svome je naumu i uspio, budući da je riječ o vrlo zabavnoj i originalnoj komediji koja između redaka naglašava i važnost da se zajednica ponaša složno i izbjegava nepotrebne nesuglasice.

Redateljica Linda Mendoza napravila je iznimno mudar potez ne produljujući beskrajno film, nego je cijelu priču sabila u urnebesnih 77 minuta, koje prolete gotovo u tren, bez ijedne pauze u tempu. Lukavog zavodnika igra Eduardo Verástegui, a njegove još lukavije djevojke Roselyn Sanchez, Sofiá Vergara i Jaci Velasquez.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...