Navigation Content

Moj spoj s Drew

Moj spoj s Drew

My Date with Drew

Brian će, uz pomoć prijatelja, pokušati nagovoriti Drew Barrymore da izađe s njim na spoj

INFO

RedateljJon Gunn, Brian Herzlinger

GlumciBrian Herzlinger, Drew Barrymore, John August, Stephanie Bedell, Allison Burnett

Sažetak

Još od drugog razreda, od trenutka kad je glasovitu američku glumicu Drew Barrymore gledao u 'E.T.'-u, Drew mu ne izlazi iz glave. Dvadesetak godina kasnije, nakon svih maštarija odlučio je izaći sa ženom iz snova. Problem je jasan – ona je Drew Barrymore, a on Brian Herzlinger, mlad i nepoznat filmaš iz New Jerseya.

Pa, kako bilo da bilo, Brian uz pomoć prijatelja odluči na svoju misiju potrošiti punih 30 dana, bez obzira na cijenu i sredstva, te vesela ekipa pokušava nagovoriti Drew na barem jedan spoj. U 30-dnevnu potragu Brian ulaže dvije stvari – 1.100 dolara koje je osvojio na kvizu (pobjednički je odgovor, bez šale, bio Drew Barrymore) i kameru koju u roku od 30 dana mora vratiti.

Da bi uopće došao do slavne glumice, Herzlinger će pregovarati s gomilom izdavača, agenata, producenata i inih asistenta koji je okružuju, sve uz odanu podršku svojih. 'Moj spoj s Drew' je nagrađena priča o običnom čovjeku koji unatoč svemu ulaže sve kako bi ostvario svoj san.

Ova priča je puna pronicljivog i šarmantnog pogleda na moderni ritual dogovora za spoj, slavne osobe i moć strasti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...