Navigation Content

Prva liga 3

Prva liga 3

Major League: Back to the Minors

Sportska komedija o drugoligaškoj momčadi bejzbola od koje menadžer želi napraviti pravu momčad

INFO

RedateljJohn Warren

GlumciScott Bakula, Corbin Bernsen, Dennis Haysbert, Takaaki Ishibashi, Jensen Daggett, Eric Bruskotter, Ted McGinley

Sažetak

Bacač Gus Cantrell (Scott Bakula) planira otići u mirovinu, ali ga Roger (Corbin Bernsen) postavi na mjesto menadžera South Carolina Buzza, drugoligaške momčadi.

Gusova je misija stvoriti pravu momčad od grupe igrača među kojima je Lance Pere, bivši baletan koji se okrenuo bejzbolu, zatim Frank Morgan, Rube Baker, Taka Tanaka, Pedro Cerrano, Hog Ellis, udarač Billy Anderson i Carbon Windgate, čije su bačene loptice najsporije u povijesti profesionalnog bejzbola. Gus se sukobi s Leonardom Huffom (Ted McGinley), arogantnim menadžerom Twinsa.

Jedne večeri u Minnesoti Gus i njegova djevojka Maggie Reynolds (Jensen Daggett) odu na večeru s Rogerom i Huffom u skup restoran. Huff izazove Gusa na dvoboj između Buzza i Twinsa, a on prihvati izazov. Utakmica će se održati u Minnesoti, na Hubert H. Humphrey Metrodomeu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...