Prošlog vikenda odigrano je 16. kolo drugog dijela argentinske nogometne lige, Clausure, a u deset utakmica postignuto je skromnih 22 gola. Najuvjerljiviju pobjedu upisali su Boca Juniorsi koji su s 3-0 riješili Godoy Cruz i tako se utvrdili na vodećem mjestu Clausure. Drugi gol za Bocu u ovom susretu postigao je 'naš' Dario Cvitanich, a Juniorsi imaju tri boda prednosti ispred Tigrea, tri kola prije kraja natjecanja.

Tigre je kod Atletica iz Rafaele odigrao skromnih 1-1i tako izgubio korak s Bocom, jednako kao i Arsenal Sarandi koji je remizirao istim rezultatom kod Estudiantesa. San Lorenzo je s 3-2 slavio protiv Newell's OB i to nakon što je gubio s 2-0, a sličan scenarij se ponovio u susretu San Martina i Olimpa gdje su gosti do dvadesetak minuta prije kraja vodili s 2-0, a onda primili tri gola i izgubili; sveci su dobro prolazili prošlog vikenda u Argentini...

Minimalne domaće pobjede u ovome kolu upisali su Lanus protiv All Boysa te Argentinos Juniors protiv Banfielda, a Independiente i Santa Fe su odigrali bez golova. Pobjede u gostima upisali su Velez kod Colona (0-2) te Racing kod nezgodnog Atletica Belgrana.

Tri kola prije kraja Boca Juniorsi drže prvo mjesto, za drugo se bore Tigre, Arsenal i Newell's OB, a na dnu tablice za ostanak se bore Olimpo, Banfield i Godoy Cruz. Sve golove i najzanimljivije detalje 16. kola Clausure pogledajte na kanalu SportKlub+.