Navigation Content

Tri muškarca na putu do Venecije

Tri muškarca na putu do Venecije

3 Men Go to Venice

Komični trio kreće na putovanje po Jadranskoj obali od Dalmacije do Venecije gdje im je cilj sudjelovati na utrci gondola!

INFO

Sažetak

Komičarski trio Rory McGrath, Griff Rhys Jones i Dara O'Briain putuju u Veneciju. Tamo će ući u utrku gondolama na Grand kanalu pred tisućama turista, unatoč tome što nemaju pojma o upravljanju gondolama što se u Veneciji smatra umjetnošću.

Putem do tamo putovat će u raznim fantastičnim plovilima i upoznavati lokalce dok istražuju Jadransko more i dalmatinsku obalu. Najveći izazov bit će im putovanje u vojnoj motornoj jahti, radeći poslove zajedno s kadetima. Upoznat će najveću europsku nudističku koloniju te sudjelovati u Moreški, tradicionalnom viteškom bojnom plesu s mačevima na otoku Korčuli.

Jednom kad stignu u Veneciju, Rory će pokušati osvojiti trofej u utrci na otočiću Murano, dok će Griff i Dara završiti na tečaju kuhanja u posljednjoj ribarskoj obitelji u gradu.

Napokon, dan utrke u gondolama je stigao - može li ovo troje neustrašivih putnika odveslati u pobjedu?

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...