U utorak navečer na rasporedu je druga utakmica finala doigravanja hrvatske košarkaške lige između Cedevite i Cibone. Prvi susret dobili su Cibosi nastavivši tako sjajnu seriju nepobjedivosti u domaćoj ligi - 17 pobjeda u 17 susreta skor je Vukova.

Je li Cibona zaista nepobjediva pokazat će ovaj drugi susret finalne serije, jer Cedevitu samo pobjeda drži u igri. Trener Cedevite Dražen Anzulović ima na raspolaganju vrlo kvalitetnu skupinu igrača, reklo bi se da teoretski gledano Cedevita ima jači roster od Cibone, no što to vrijedi kad su forma i igra na strani Cibone. Repeša je odlično posložio Cibonu i od onoga što ima napravio vrlo kompetitivnu momčad, pa se može reći da će ovu finalnu seriju u mnogome obilježiti treneri, a Cibona je u tom segmentu očigledno bolja...

Prvi susret je bio dosta nervozan, a neki su ga nazvali 'tučom na parketu', a nakon susreta oba trenera imala su primjedbe na suđenje. Anzulović je rekao da je 20 izgubljenih lopti Cedevite odlučilo pobjednika, što možda i stoji, no u svakom slučaju da bi Cedevita pobijedila Cibonu mora imati više raspoloženih igrača.

Cedevita je domaćin Ciboni u Domu sportova, no publika će vrlo vjerojatno opet stati na stranu Vukova i pozivati Repešu da ostane... Može li Cedevita srušiti mit o nepobjedivoj Ciboni pogledajte na kanalu SportKlub.