Navigation Content

Divlji i vunasti – Slon i njegova ovca

Divlji i vunasti – Slon i njegova ovca

Wild and Woolly - An Elephant and His Sheep

Dirljiva priča o nesvakidašnjem prijateljstvu bebe slona, ovce i nekoliko ljudi

INFO

Sažetak

Slonić po imenu Themba izgubio je majku, koja je pala s litice i uginula. Thembu su spasili i smjestili u rehabilitacijski centar Shamwari, gdje su ga dvije godine pripremali za povratak u divljinu.

Bio je to uzbudljiv period. Slonić se zbližio s jednom vrlo strpljivom ovcom, po imenu Albert, s kojom je razvio vezu snažnu kao ljudsko prijateljstvo. Albert se nikad nije odvajao od Thembe i pratio ju je kud god bi ona išla, makar i u duge šetnje tražeći drvo akacije, svoju najdražu hranu, a kad bi si Themba priuštio 'kupku' u prašini, to bi učinio i Albert.

Ako bi se ijedna životinja u centru pridružila njihovoj igri, vrlo zaštitnički nastrojen Albert bi im odmah dao do znanja da nisu dobrodošli. No, ipak su se sprijateljili sa bebom žirafe, ali im je neprijatelj postao mladi nilski konjić. Kad su Themba i Albert bili zajedno, nikad nije bilo dosadno! Ovca je sloniću dala volju za životom, a sama je dobila osjećaj vrijednosti.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...