Navigation Content

Sinatra – Mafijaška zvijezda

Sinatra – Mafijaška zvijezda

Sinatra – Dark Star

Priča o vezama Franka Sinatre s mafijom i utjecaju pjevačevog 'lošeg društva' na njegovu karijeru

INFO

Sažetak

Frank Sinatra je bio pjevačka zvijezda koja je uspješno plivala u svijetu politike i organiziranog kriminala. Iz intervjua s bliskim rođacima i prijateljima, kao i njegovim poznatim suvremenicima, otkrivamo pravog Sinatru, čovjeka s bezbroj proturječnosti.

Saznajte kako je predani demokrat, kojeg su 40-ih godina prošlog stoljeća optuživali da simpatizira komuniste, kasnije postao zadrti republikanac. Kako se čovjek s glasom koji je razgaljivao milijune srca u Americi i širom svijeta čitavog života družio s mafijašima, što mu je na kraju dovelo karijeru u pitanje.

Sinatra je bio prvi zabavljač i super-zvijezda koji je zaradio velike novce u show-biznisu, vodio posao sam, bez pomoći menadžera i postao idol generacije koji je sve radio na svoj način.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...