Navigation Content

Inspektor Gadget

Inspektor Gadget

Inspector Gadget

Kada naivni i šeprtljavi zaštitar strada u eksploziji koju je postavio zli dr. Claw, prekrasna znanstvenica Brenda pretvori ga u inspektora Gadgeta – savršeno oruđe u borbi protiv kriminala!

INFO

RedateljDavid Kellogg

GlumciMatthew Broderick, Rupert Everett, Joely Fisher, Michelle Trachtenberg, Andy Dick

Sažetak

Temeljen na popularnom crtanom liku, film 'Inspektor Gadget' uzbudljiva je i otkačena pustolovna komedija o pomalo naivnom i šeprtljavom zaštitaru Johnu Brownu (Matthew Broderick) koji se, osim što ima veliko srce, zanosi dalekosežnim snovima o tome da postane najbolji policajac na svijetu.

No ništa nije nemoguće. Naime, neočekivane okolnosti iznenada ga učine savršenim kandidatom za tajni vladin eksperiment, a lijepa znanstvenica Brenda Bradford (Joely Fisher) upotrijebit će svoje stručno znanje robotike i pretvoriti ga u čovjeka punog raznih talenata i dodataka. Rabeći cijelu paletu kibernetskih spravica i usadaka kako bi ulovio zlikovce, često izgubljeni inspektor Gadget mora također upotrijebiti sve svoje znanje da riješi vrlo složen slučaj.

Istražujući podzemlje Riverton Cityja, inspektor Gadget mora sačuvati svoj dobar glas i vjerodostojnost, ali i spasiti grad od opakog dr. Clawa (Rupert Everett).

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...