Navigation Content
Sanctum

Sanctum

Film prati grupu ronilaca na riskantnoj ekspediciji u najveći i najljepši sustav pećina na Zemlji

INFO

RedateljAlister Grierson

GlumciRichard Roxburgh, Ioan Gruffudd, Rhys Wakefield, Dan Wyllie, Christopher Baker, Allison Cratchley

Sažetak

Izvršni producent trilera 'Sanctum', James Cameron, donosi nam priču o grupi ronilaca na opasnoj ekspediciji najvećeg, najljepšeg i najnepristupačnijeg sustava pećina na Zemlji. Kad ih tropska oluja otjera u pećinske dubine, moraju svladati vodenu bujicu, pogibeljan teren i rastuću paniku dok traže izlaz na pučinu.

Iskusni ronilac Frank McGuire (Richard Roxburgh) već mjesecima istražuje pećine Esa-ala u južnom Pacifiku. Ali kad ga vodena bujica odsiječe od vanjskog svijeta, prisiljen je pronaći drugi izlaz zajedno sa svojom ekipom među kojima su i njegov 17-godišnji sin Josh (Rhys Wakefield) te sponzor Carl Hurley (Ioan Gruffudd).

S mršavim zalihama ekipa mora proći kroz podvodni labirint da izađe na površinu. Ubrzo se suoče s neizbježnim pitanjem: mogu li preživjeti ili će zauvijek ostati zarobljeni?

Film 'Sanctum', snimljen u blizini Zlatne obale u Queenslandu u Australiji, povest će publiku na uzbudljivo putovanje preko strmih litica u najveće dubine podzemnog svijeta.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...