Navigation Content

Pijani učitelj

Pijani učitelj

Drunken Master / Jui kuen

Nedisciplinirani mladić mora naučiti posebnu vrstu kung-fua kako bi mogao zaustaviti ubojicu

INFO

RedateljWoo-ping Yuen

GlumciJackie Chan, Siu Tien Yuen, Jang Lee Hwang, Tien Lung Chen, Siu Hung Cham, Ging Man Fung, Hsia Hsu

Sažetak

Originalna kung-fu komedija! Won Fei Hung (Jackie Chan) nestašan je mladi sin učitelja borilačkih vještina koji se stalno glupira naokolo umjesto da uči kung-fu. Nakon što svojim komičnim nestašlucima ozlijedi sina jednog moćnika, otac poziva u pomoć sadističkog ujaka koji bi mladića trebao naučiti samodisciplini.

Taj čudni čovjek, poznat po nanošenju trajnih ozljeda svojim učenicima, pokušava Fei Hunga naučiti neobičnom stilu kung-fua. Fei Hung se isprva opire, no nakon što izgubi borbu protiv lokalnog ubojice kojega su poslali da ubije njegova oca, shvaća da mora savladati tu posebnu vještinu 'Pijanog boksera'.


'Pijani učitelj' druga je suradnja redatelja Yuen Wo Pinga (koreograf borbi za 'Matrix' i 'Tigar i zmaj') i Jackieja Chana. Kao kombinacija zamršenih borilačkih vještina i nadarenosti Jackieja Chana za komediju, 'Pijani učitelj' započeo je novi žanr kung-fu komedije i etablirao Chana kao njezina neporaženoga kralja.

U ovom filmu Jackie Chan je umalo ostao bez oka kada ga je u završnoj sceni tučnjave udario drugi borac.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...