Navigation Content

Igra ljubavi

Igra ljubavi

Ask geliyorum demez

Ali je ženskaroš i vlasnik trgovine koji se zaljubi u kćer bogatog industrijalca te zbog toga upadne u probleme

INFO

RedateljMurat Seker

GlumciTolgahan Sayisman, Bergüzar Korel, Zeki Alasya, Altan Erkekli, Altan Gördüm

Sažetak

Ali (Tolgahan Sayisman) je sin vlasnika trgovine i nezasitni ženskar, za kojeg se činilo da nikada neće naći ‘onu pravu’, jer su njemu žene samo predmet užitka i zabave. Kada upozna Gozde (Bergüzar Korel), kći bogatog industrijalca, njegov se pogled na žene promijeni, no pitnje je je li ta promjena izazvana trenutačnom zaluđenošću prelijepom ženom ili je došlo vrijeme da se Ali konačno smiri.

Međutim, situacija se zakomplicira kada Ali sazna da Gozdin otac želi srušiti njegovu radnju i na tom mjestu sagraditi moderni shopping centar. Hoće li Ali popustiti pred pritiscima moćnika ili će njihova ljubav pobijediti i svladati sve prepreke? Hoće li se ipak Ali vratiti starom životu i potražiti sreću ili zaborav u društu neke druge ljepotice, koja mu neće donositi toliko problema?


U ovoj odličnoj romantičnoj komediji vidjet ćemo planetarno popularnu zvijezdu turske sapunice '1001 noć' Bergüzar Korel, poznatu po ulozi prekrasne Šeherezade, i Tolgahana Sayismana, poznatog turskog manekena, televizijskog voditelja i glumca, koji je vodio je the Best Model of the World 2004. godine.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...