Navigation Content

Obiteljske veze

Obiteljske veze

The In-Laws

Michael Douglas i Albert Brooks u remakeu hvaljenog hita Arthura Hillera iz 1979. godine ugroze skoro vjenčanje svoje djece

INFO

RedateljAndrew Fleming

GlumciAlbert Brooks, Michael Douglas, Ryan Reynolds, Robin Tunney, Candice Bergen, Lindsay Sloane

Sažetak

Kad se budući punci Steve Tobias (Michael Douglas) i Jerry Peyser (Albert Brooks) sretnu po prvi put kako bi proslavili skoro vjenčanje svoje djece, situacija se otme kontroli.

Osoba blagih manira, Peyser, liječnik je za stopala s organiziranom dnevnom rutinom koja mu pomaže da izbjegne svaku eventualnu priliku koja bi uzrokovala stres.

Sasvim je suprotan stil agenta CIA-e, Tobiasa, koji živi poput akcijskog filmskog junaka. Svakodnevno u pokretu, Tobias izbjegava metke i pregovara s međunarodnim krijumčarima oružja.

Uskoro će Peyser na vlastitoj koži osjetiti kako živi njegov budući punac...

Redatalj 'Opasnih čini', 'Dicka' i 'Nancy Drew', Andrew Fleming, snimio je odličan remake komedije iz 1979. s Peterom Falkom (Columbo) i Alanom Arkinom. Nove verzije rijetko uspiju ponoviti šarm originala, no Michael Douglas i Albert Brooks pokazali su kako se to radi te na trenutke čak i nadmašili original.

Osim sjajnom dvojcu, ostale uloge pripale su Robin Tunney (Zakon braće, Mentalist) i Candice Bergen (Murphy Brown), ali prije svega Ryanu Reynoldsu, koji se u filmu ženi s Lindsay Sloane.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...