Navigation Content

H2O! Uz malo vode

H2O! Uz malo vode

H2O: Just Add Water

Tri djevojke svakodnevno se bore s tinejdžerskim problemima, uz jedan dodatni: one su sirene i imaju moć nad vodom!

INFO

RedateljColin Budds, Jeffrey Walker

GlumciPhoebe Tonkin, Cariba Heine, Claire Holt, Angus McLaren, Alan David Lee, Cleo Massey

Sažetak

Emma Gilbert (Claire Holt), Cleo Sertori (Phoebe Tonkin) i Rikki Chadwick (Cariba Heine) tri su australske 16-godišnjakinje koje zaglave na tajanstvenom otoku Mako. Jednom se prilikom nađu u jezeru ispod uspavanog vulkana baš kada se iznad njih pojavi pun Mjesec i obasja jezero.

Djevojke nakon nekog vremena spase i one se vrate 'normalnom životu', no ubrzo otkriju da su im životi postali sve samo ne normalni: deset sekundi nakon kontakta s vodom one se pretvaraju u sirene koje imaju natprirodne moći nad vodom. Trio zatraži pomoć Cleina prijatelja Lewisa McCartneyja, koji pokušava otkriti tajnu njihove transformacije.

Svakodnevne situacije, poput kupanja i kiše, postaju nezgodne jer se djevojke bore sa svojim novostečenim sposobnostima, koje imaju mnoge prednosti i mane, dok ih istovremeno pokušavaju sačuvati tajnom.

U drugoj sezoni pojavljuje se Charlotte Watsford, koja nakon nekog vremena također dobije moć da postaje sirena, ali i glavna zlica u seriji. U trećoj sezoni pratimo i Bellu Hartley, koja je sirena od svoje devete godine.

Serija je snimana u Sea Worldu i drugim lokacijama u gradu Gold Coast. Premijerno je prikazana na australskoj Network 10, zatim na Disney Channelu te u više od 120 zemalja s više od 250 milijuna gledatelja.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...