Navigation Content

Tvorci promjene

Tvorci promjene

Architects of Change 2

Tvorci promjene pronalaze načine kako da imamo koristi od prirodnih bogatstava, a da pritom ne ugrozimo budućnost

INFO

RedateljSylvain Braun

Sažetak

Postoji li način da svi imamo koristi od prirodnih bogatstava našeg planeta, a da pritom ne ugrozimo resurse budućih naraštaja?

Odgovor nam daju ljudi sa svih strana svijeta koji su uspjeli uspostaviti nove modele za gospodarski razvoj. Utrli su nove putove održivoga i trajnog razvoja za ljudski rod i planet na kojem živimo. Poljoprivrednici su, kemičari, arhitekti, liječnici, trgovci, bankari.

Tvorci promjene traže i provode novatorska rješenja u nastojanju da odole opasnostima koje nam ugrožavaju budućnost. Arhitekti promjene nisu nikakvi politički ili privredni fanatici – prije svega su poduzetnici.

Ova dokumentarna serija kreće tragom tih pionira novoga kova – vjeruju u kapitalizam koji može donijeti društveno, gospodarsko i ekološko bogatstvo. Takve ideje zagovaraju i drugi, no ovi socijalni poduzetnici jedini dokazuju njihovu primjenjivost u svagdašnjem životu.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...