Navigation Content

Johan Falk

Johan Falk

Johan Falk

U naizgled mirnom gradu Göteborgu u Švedskoj utemeljena je posebna jedinica 'SSI' kojoj je zadatak boriti se protiv najopasnijih kriminalaca - bivših KGB-ovih agenata, KGB-ovih ubojica i njima sličnih koji su upleteni u sve aspekte međunarodnog organiziranog kriminala. Kako bi im se suprotstavio, SSI je spreman otići mnogo, mnogo dalje nego bilo koja policijska jedinica

INFO

RedateljAnders Nilsson, Richard Holm, Daniel Lind Lagerlöf

GlumciJakob Eklund, Joel Kinnaman, Mikael Tornving, Marie Richardson, Reuben Sallmander, Henrik Norlén, Andre Sjöberg

Sažetak

Johan Falk (Jakob Eklund) proveo je pet godina boreći se protiv kriminala u sklopu Europola u Haagu. No sada žudi za akcijom. Ostavivši za sobom svoju djevojku i djecu, Johan se vraća u svoj rodni Göteborg gdje ga zapovjednik nove policijske postrojbe SSI-ja poziva u svoj tim. On se divi Johanovoj diplomaciji i diskreciji, kao i njegovoj odlučnosti i neustrašivosti. To su kvalitete zbog kojih je idealni pripadnik SSI-ja.

Johan uskoro otkrije da njegovi kolege krivotvore dokaze, prijete kriminalcima, sudjeluju u potjerama, a da ih njihovi šefovi štite. Našao se u organizaciji čija je glavna djelatnost infiltracija u kriminalističke organizacije te će morati balansirati po tankoj liniji koja odvaja zakon od bezakonja ili jednostavno odustati.

Kada se spomene zločin, obični ljudi pomisle na ubojstva, otmice, dilanje droge i tome slično, ali policijski profesionalci to smatraju tek redovitim poslom. Sam vrh kriminalnih organizacija mnogo je opasniji i gotovo mu se nemoguće suprotstaviti.

SSI poziva Johana Falka da mu se priključi jer ga smatraju lojalnim, nepopustljivim i neustrašivim, međutim Johan Falk sada ima djevojku i djecu. Je li još onako čvrst kao što je bio? Kada sazna za tajne misije svoje jedinice koja se služi civilima ne bi li lakše prodrijela u najveće istočnoeuropske kriminalne organizacije, Johan se zapita gdje prestaje borba protiv kriminala, a počinje zaštita zločinaca.

Ovo je posve novi tip kriminalističke serije smještene u svijet moralnih dvojbi, inspirirane istinitim događajima te prepune napetosti i neizvjesnosti.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...