Navigation Content

40 dana bez komada

40 dana bez komada

40 Days and 40 Nights

Šarmantna romantična komedija s Joshom Hartnettom koji, dok 40 dana apstinira od ljubavi i seksa, upozna djevojku svog života

INFO

RedateljMichael Lehmann

GlumciJosh Hartnett, Shannyn Sossamon, Paulo Costanzo, Adam Trese, Emmanuelle Vaugier, Lorin Heath, Aaron Trainor

Sažetak

Nakon što ga je prije nekoliko mjeseci djevojka ostavila samo kako bi se ubrzo bila zaručila s nekime drugim, Matt (Josh Hartnett) se potpuno povukao u sebe. Iako je vrlo zgodan, pristupačan i duhovit, te ne bi trebao imati nikakvoga problema u osvajanju djevojaka, i dalje je opsjednut bivšom djevojkom.

Jednoga dana zaključi kako će pravu perspektivu doseći tek ako se potpuno odrekne seksa - uključujući i samozadovoljavanje, pa čak i ljubljenje! Međutim, već nakon prvih nekoliko od planiranih 40 dana posta Matt upozna prekrasnu Ericu (Shannyn Sossamon) u koju se zaljubi.

Ali, zavjet koji je uzeo smatra osobnim, te joj ništa ne govori...

Iako opisani zaplet lako može nagnati na pomisao kako je riječ o kakvoj paprenoj komediji braće Farrelly, prava se istina međutim nalazi na sasvim suprotnom polu komedije - onome romantičnom.

'40 dana bez komada' redatelja Michaela Lehmanna doista se temelji na originalnoj ideji, no prava kvaliteta filma leži u njegovoj izvedbi. Lehmann jednakom lakoćom gledatelje nasmijava i režira romantične scene uz koje ćete se lako prisjetiti svojih prvih poljubaca i vremena tijekom kojega ste ih čekali.

Kao par koji se privlači i odbija, Josh Hartnett i Shannyn Sossamon doista odaju dojam kako međusobna kemija nije bila samo rezultat scenarija.


 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...