Navigation Content

Eurosong 2012 - prijenos 1. polufinalne večeri

Eurosong 2012 - prijenos 1. polufinalne večeri

Eurosong 2012 - prijenos 1. polufinalne večeri

Izravno iz Bakua u Azerbajdžanu, najveći televizijski zabavni show na svijetu - Eurosong 2012!

INFO

Sažetak

Prva večer eurovizijskog spektakularnog natjecanja donosi borbu za ulazak u veliku završnicu i Grand Prix Eurovizije u subotu, 26. svibnja.

Na ovogodišnjem, 57. Eurosongu natječu se predstavnici 42 zemlje. U svakoj od dvije polufinalne večeri nastupit će predstavnici 18 zemalja, a 10 najboljih ulaze u finale.

U velikom finalu natjecat će se 26 zemalja, predstavnici 20 zemalja iz dvije polufinalne emisije, te šest zemalja koje u finale ulaze izravno, a to su Velika Britanija, Francuska, Italija, Španjolska, Njemačka i prošlogodišnji pobjednici - Azerbajdžan.

Nastupe pojedinih predstavnika, uz televoting (50%), ocjenjivat će i nacionalni žiriji (50%).

Večeras, u prvoj polufinalnoj večeri, u prekrasnoj Kristalnoj dvorani u Bakuu nastupit će: 1. Crna Gora, 2. Island, 3. Grčka, 4. Latvija, 5. Albanija, 6. Rumunjska, 7. Švicarska, 8. Belgija, 9. Finska, 10. Izrael, 11. San Marino, 12. Cipar, 13. Danska, 14. Rusija, 15. Mađarska, 16. Austrija, 17. Moldavija i 18. Irska.

Hrvatski gledatelji večeras ne glasuju. Za svoje će favorite glasovati telefonom i SMS-om u drugoj polufinalnoj emisiji i u finalu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...