Navigation Content

Odjednom tata

Odjednom tata

Kokowääh

Komedija o zgodnom scenaristu kojeg na kućnom pragu dočeka osmogodišnjakinja kći za koju nije znao da postoji

INFO

RedateljTil Schweiger

GlumciTil Schweiger, Emma Schweiger, Jasmin Gerat, Samuel Finzi, Meret Becker

Sažetak

Njemačka superzvijezda Til Schweiger napisao je, producirao, režirao i glumi u ovoj komediji o Henryju, mušićavom scenaristu koji svaku večer provodi s drugom djevojkom. Ni profesionalno mu ne ide ništa bolje.

Iznenada mu se ukaže životna prilika da radi na filmskoj adaptaciji najprodavanije knjige koju je napisao nitko drugi nego njegova bivša djevojka i ljubav njegova života Katharina (Jasmin Gerat). Ali sve njegove nade da će je ponovno osvojiti padnu u vodu kad se na njegovu pragu pojavi osmogodišnja Magdalena (Emma Schweiger).

Plod davno zaboravljene veze za jednu noć, djevojčica je povjerena biološkom ocu dok joj je majka na suđenju u SAD-u. Biti otac nije lako, ali kad se to dogodi preko noći, dok pokušavaš napisati životno remek-djelo i osvojiti ženu svojih snova, onda je to gotovo nemoguće!

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...