Navigation Content

U opasnom društvu

U opasnom društvu

Bad Company

Dva nekompatibilna partnera, poput nuklearne opasnosti koju pokušavaju spriječiti, eksplozivna su kombinacija

INFO

Redatelj Joel Schumacher

GlumciAnthony Hopkins, Chris Rock, Peter Stormare, Gabriel Macht, Kerry Washington, Adoni Maropis

Sažetak

CIA agent, Gaylord Oakes (Anthony Hopkins), zajedno s parterom Kevinom Popeom (Chris Rock) u Pragu ima zadatak spriječiti da kovčeg s nuklearnim sadržajem na crnom tržištu ne završi u pogrešnim rukama. Ruski trgovac (Peter Storemore) prodat će je onom tko ponudi više na aukciji.

Agenti se nađu u zamci te Pope, u nastojanju da zaštiti kolegu, pogiba. S namjerom da vlasnik bombe i napadači ne doznaju da je Pope mrtav te da se trgovina smrtonosnom robom održi, Oakes regrutira partnerovog brata blizanca Jakea, sitnog kriminalca koji nije ni znao da ima brata.

Jake pristane pomoći, no novi partneri se razlikuju po svemu.


Vremešni Joel Schumacher u više od 35 godina u redateljskoj stolici pružio nam je doista nezaboravne filmske sate uz 'The Lost Boys', 'Flatliners', 'Dan ludila', 'Klijenta', '8MM' i mnoga druga mala filmska remek-djela. Schumacherovo ime uglavnom je garancija dobre kvalitete, pa ni ovoga puta nije drugačije.

'U opasnom društvu' prvoklasni je humorni 'buddy' akcijski triler, u kojem je Chris Rock još jednom zadužen za zbijanje šala, dok svestrani oscarovac Anthony Hopkins, koji može i od najdosadnijeg teksta u scenariju izvući kultne rečenice, čini s Rockom neobičnu kombinaciju, koja baš i zbog toga sjajno funkcionira.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...