Navigation Content
Beethoven 5

Beethoven's 5th

Beethoven je na tragu blaga!

INFO

RedateljMark Griffiths

GlumciDave Thomas, Faith Ford, Daveigh Chase, Tom Poston, Katherine Helmond, Sammy Kahn

Sažetak

Sara (Daveigh Chase) vodi Beethovena da provede ljeto kod njenog otkačenog ujka Freddieja (Dave Thomas) u stari rudarski grad.

Dok njuška i kopa posvuda, nestašni pas uskoro pronađe trag koji otkriva gdje se nalazi legendarno blago Rite i Moea Seliga. Sad odjednom svi žele biti najbolji Beethovenovi prijatelji i potraga za blagom počinje.

Uz pomoć Freddieja i Garretta (Sammy Kahn), Sara i Beethoven otkrit će dugo skrivanu tajnu maloga grada.


Obiteljski filmski serijal o velikom bernardincu i obitelji koja ga je udomila, započeo je 1992., a završio je petim, posljednjim nastavkom u kojem je Daveigh Chase preuzela ulogu Sare, koju je u prijašnjim filmovima igrala Michaela Gallo.

Od poznatih lica iz glumačkog svijeta pojavljuju se Dave Thomas, Faith Ford, Tom Poston i Katherine Helmond. Ovaj nastavak neće ponuditi ništa novo u sagi o slatkom psu, no ukoliko ste voljeli njegove prijašnje avanture, i ovu ćete gledati s osmijehom na licu.
 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...