Navigation Content

Ostani uz mene

Ostani uz mene

Stand by Me

Nakon smrti prijatelja, pisac se prisjeća djetinjstva kako bi pronašao tijelo mrtvog dječaka

INFO

RedateljRob Reiner

GlumciWil Wheaton, River Phoenix, Corey Feldman, Jerry O'Connell, Kiefer Sutherland, Casey Siemaszko, Gary Riley

Sažetak

S kućice na drvetu u gradiću Castle Rock, u Oregonu, mladi 12-godišnji pisac Gordie LaChance (Will Wheaton) odlazi na nevjerojatno putovanje u srce šume. Bit će to iskustvo koje će zauvijek promijeniti njegov život.

Njegov najbolji prijatelj Vern (Jerry O'Connell) čuo je starijeg brata i njegova prijatelja kako pričaju o tome da su u šumi otkrili leš. U nadi da će zasluge za otkrivanje leša pripasti njima, Gordie odlazi u pustolovinu s nesigurnim i uplašenim Vernom, tvrdoglavim Chrisom (River Phoenix) te odvažnim Teddyjem (Corey Feldman).

Putovanje počinje snom o tome da postanu gradski junaci, no dječaci će se naći na kušnjama o kojima nikada nisu sanjali.

Film je dobio nagradu Readers' Choice, a nominiran je za Oscara, Zlatni globus, nagradu WGA, Artios, Independent Spirit.

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...