Navigation Content

Iz džungle u džunglu

Iz džungle u džunglu

Jungle 2 Jungle

Tim Allen saznaje kako ima 13-godišnjeg sina koji živi u džungli

INFO

RedateljJohn Pasquin

GlumciTim Allen, Martin Short, JoBeth Williams, Lolita Davidovich, Sam Huntington

Sažetak

Michael (Tim Allen) i njegov ortak Richard (Martin Short) burzovni su posrednici zaposleni u tvrtki koja trguje kavom. Cijena kave naglo pada i trebalo bi hitno prodati zalihe.

To nije jedini problem zbog kojeg Michaela boli glava. Namjerava se oženiti modnom kreatoricom usiljenog ponašanja, Charlotteom (Lolita Davidovich), no najprije mora srediti papire o rastavi sa ženom Patricijom (JoBeth Williams) koja je liječnica i već trinaest godina, praktički od njihovog vjenčanja, živi u južnoameričkoj džungli gdje liječi urođenike.

Michael doputuje u džunglu. S Patricijom živi i njihov trinaestogodišnji sin (Sam Huntington) za kojeg nije ni znao da postoji jer se dijete rodilo nakon što su prestali živjeti skupa. Dječak je odgajan kao da je urođeničko dijete i dobio je ime Mimi-Siku.

Nakon što je Michael stigao, pleme je Mimi-Sikua podvrgnulo obredu zrelosti. Od tog je trenutka on muškarac. Kako je oko vrata nosio majčin privjesak u obliku Kipa slobode, poglavica mu naloži da ode u grad gdje se taj kip nalazi i da donese njegov plamen.

Michael ga povede u New York gdje se nižu komični nesporazumi: Mimi-Siku je i dalje polugol, uvijek sa sobom nosi strijele za lov, Charlottein mačak za njega je izvrsna hrana, strijelom pogodi goluba kojeg je susjeda hranila, a kućnim ljubimac mu je golemi otrovni pauk.

Istodobno Michael i Richard panično traže kupca za kavu kojoj cijena i dalje pada. Konačno ga nađu. To je ruski "kralj kavijara", mafijaš Alexei (David Ogden Stiers), koji im u ruke utrpa kovčeg pun dolara. No nakon prodaje cijena kave naglo padne još više. Michael neće imati sada na vratu samo "vječno zapostavljenu" Charlotteu i "neprilagođenog" dječaka nego i opasnog mafijaša...

Bruce A. Evans i Raynold Gideon napisali su scenarij za "Iz džungle u džunglu" prema scenariju francuske filmske komedije "Indijanac u gradu" čiji su autori Thierry Lhermitte, Igor Aptekman, Herve Palaud i Philippe Bruneau. Od Evans - Gideonovih scenarija najzapaženiji je bio scenarij za film o djeci "Ostani uz mene" (1986). U Hollywoodu ih zato drže specijalistima za filmove s djecom. Redatelj filma John Pasquin režira najviše televizijske serije i filmove.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...