Navigation Content

Kobno prestrojavanje

Kobno prestrojavanje

Changing Lanes

Liječeni alkoholičar Samuel L. Jackson u igri mačke i miša s odvjetnikom Benom Affleckom

INFO

RedateljRoger Michell

GlumciBen Affleck, Samuel L. Jackson, Kim Staunton, Toni Collette, Sydney Pollack, Tina Sloan, Richard Jenkins

Sažetak

Gavin Banek (Ben Affleck) uspješan je njujorški odvjetnik, ima lijepu ženu, kćer, odanu bivšu ljubavnicu Michelle (Toni Collette) i pred njim je najveća parnica u njegovoj karijeri.

Doyle Gipson (Samuel L. Jackson) bivši je alkoholičar kojega žena napušta i sprema se s njihovom dvojicom sinova odseliti što dalje od Doylea, u Oregon. Kako bi to spriječio, Doyle je zatražio kredit i namjerava kupiti kuću za ženu i sinove, te upravo žuri na parnicu o kojoj ovisi hoće li ikad više biti sa svojom djecom.

Obojica s mislima u sudnici, rastreseni i nepažljivi, sudare se u prometnoj njujorškoj gužvi. Doyle kasni na parnicu i bez njegove prisutnosti određeno je da djeca pripadaju majci. Gavin stiže na svoju raspravu na vrijeme i kad dođe trenutak da uznese ključne dokaze, ustanovi da nema mape s dokumentima: ispala je na mjestu sudara.

Nastaje nevjerojatna potraga za dokumentima i utrka s vremenom...

Ben Affleck i Samuel L. Jackson izvrsni su u glavnim ulogama, za koje su bili nominirani za niz glumačkih nagrada. Film je majstorski režirao britanski redatelj Roger Michell (Ja u ljubav vjerujem, Morning Glory, Titanic Town, Uvjeravanje).

Fotogalerija

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...