Navigation Content

Divlja pustolovina s Brianom Keatingom

Divlja pustolovina s Brianom Keatingom

Going Wild With Brian Keating

Ovo je putovanje na najbolje lokacije u divljini koje će vas ostaviti bez daha

INFO

Sažetak

Brian Keating vodi grupe turista u divljinu već 30 godina. Istražio je 50 zemalja na svih 7 kontinenata. Koristeći osobne humoristične anegdote i video segmente odvest će vas u bistre dubine oceana s nevjerojatnim stvorenjima, u pustinje i bogate tropske šume, na mjesta gdje bogatstvo divljeg života ostavlja bez daha.

Snimajući na Madagaskaru u ožujku 2010. godine, Brian se pridružio vrlo talentiranoj filmskoj ekipi te je posjetio najbolja otočna mjesta. Na kraju, vratit će se u svoje kanadsko dvorište potvrđujući važnost divljih životinjskih vrsta ove zemlje.

Ova prezentacija divljeg svijeta napravljena je kako bi inspirirala i oduševljavala, nudeći nadu za bolje sutra. Finalni proizvod je inspirativan jednosatni film o avanturi i putovanju na najbolja i jedinstvena mjesta divljine.

 

Kontrolirajte TV vodič mišem
Jeste li znali?

TV vodič na MAXtv portalu možete pomicati i mišem - kliknite lijevom tipkom na vodič, držite je, te povlačite mišem vodič po želji
 Još savjeta »

T-Com

Moj Telekom Portal

Pregledavajte i administrirajte sve vaše usluge Hrvatskog Telekoma na jednom mjestu, od sada bilo kada i bilo gdje putem Moj Telekom portala


Učitavam podatke...