U srijedu navečer igra se uzvratna utakmica polufinala doigravanja za ulazak u Premier ligu između Birminghama i Blackpoola. Prvi susret dobio je Blackpool s 1-0, a gol odluke pao je krajem prvoga dijela nakon jednog odbijanca. Blackpool je tijekom cijelog susreta igrao napadački nogomet kako i priliči domaćinu i stvorio još nekoliko izglednih prilika, no na uzvrat nose samo gol prednosti.

U regularnom dijelu sezone Blackpool nije uspio pobijediti Birmingham - na svom terenu su remizirali, a u drugom najvećem engleskom gradu izgubili sa čistih 3-0. Taj podatak je izvorište optimizma za navijače Birminghama, no ako je suditi po trenutnoj formi i prvom polufinalnom susretu, prolasku u finale bliže je Blackpool.

Najbolji igrač Birminghama u regularnom dijelu sezone bio je škotski internacionalac Chris Burke koji je s pozicije veznog igrača zabio 12 golova i dodao 18 asistencija, što je odličan skor. Burkeov doprinos je esencijalan za Birmingham, pa ako on u srijedu navečer bude raspoložen narast će 'akcije' domaćih.

U drugom polufinalu stvari su prilično jasne već nakon prvog susreta - West Ham je tukao Cardif s 2-0 u gostima pa će u Londonu samo uredno zaključiti posao. Koji će se sastav suprotstaviti Hamersima u finalu doigravanja pogledajte na kanalu SportKlub Plus.